Spoznajte s BEAR-om športové disciplíny!

19 júna, 2020/0/0

 Spoznajte s BEAR-om športové disciplíny!

 

V roku 2020 sa mala konať veľká športová udalosť – Letné olympijské hry v japonskom Tokiu (24. júl – 9. august)! Z dôvodu celosvetovej pandémie koronavírusu sa síce LOH odložili na rok 2021, no vďaka BEAR-ovi sa trochu neplánovane môžete dozvedieť už rok vopred viac o rôznych športových disciplínach, ktoré v roku 2021 v Japonsku uvidíme 🙂

BEAR sa rozhodol priblížiť všetkým deťom rôzne športové disciplíny spolu so svojimi zvieracími kamarátmi (opica, papagáj, slon, chobotnica), ktorí vám spolu predstavia 50 rôznych športov v 10 kategóriách.

Získajte BEAR-ov športový atlas!

 

BEAR ani tento rok nezabudol na všetkých poctivých zberateľov kartičiek a vytvoril BEAR-ov športový atlas. Okrem nového zberateľského katalógu vytvoril aj úplne nový a oveľa jednoduchší mechanizmus na jeho získanie! Po minulé roky bolo nutné nazbierať 10 obalov z ľubovoľných balení BEAR-ových yoyo a zaslať nám ich na našu adresu. Dnes už stačí len navštíviť web https://bearcards.co.uk/, kde vyplníte krátky formulár a BEAR-ov športový atlas onedlho nájdete vo vašej schránke!

PS: Nezabudnite vo formulári označiť “Slovakia” ako krajinu doručenia 🙂

Dokážete spolu s BEAR-om nazbierať všetkých 50 kartičiek a zaplniť celý BEAR-ov športový atlas?

Navigation