Vydajte sa s BEAR-om na cestu do vesmíru!

5 marca, 2018/0/0

 Vydajte sa s BEAR-om na cestu do vesmíru!

 

1) Nakúpte v našom eshope www.detskastrava.eu alebo u našich odberateľov yoyo (ľubovoľnej príchute) od BEAR nibbles.

2) Vystrihnite si z nich 10 ks BEARcode (čiarový kód) alebo si odložte 10 ks obalov (bez poškodeného čiarového kódu). Rovnako si odložte aj priložené vesmírne kartičky 🙂

3) Pošlite nám tieto čiarové kódy, resp obaly na našu adresu: Ellas – detská strava s.r.o., Drobného 14, 841 01 Bratislava a nezabudnite uviesť aj meno vášho dieťaťa, vašu adresu a telefónne číslo. Všetky listy sú a budú adresované priamo deťom.

4) Poštou vám odošleme špeciálnu BEAR-ovu mapu Slnečnej sústavy a vesmírne nálepky. Vy a vaše deti ste tak pripravení vydať sa na cestu do vesmíru!

PS: Mapa Slnečnej sústavy a nálepky sú dostupné len v angličtine a sú úplne zadarmo, rovnako ako poštovné (od nás k vám). V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

 

Pripravení? …3…2…1…ŠTART!

 

Vesmírne preteky sa začali! Otázkou ostáva ktorý zo 4 astronautov zvíťazí v pretekoch okolo Slnečnej sústavy a vyhrá miesto co-pilota v BEAR-ovej vesmírnej lodi. Aby váš vesmírny cestovateľ zvíťazil, musí na svojej ceste navštíviť Slnko a zvyšných 8 planét. Postup jednotlivých astronautov sledujete na mape Slnečnej sústavy pomocou jednotlivých nálepiek, ktoré patria tomu-ktorému astronatovi po navštívení tej-ktorej planéty. Počas ich cesty sa zabavíte a dozviete aj veľa zaujímavého o telesách z blízkeho, no zároveň ďalekého vesmíru.

 

Nezabudnite sa zapojiť do súťaže!

 

Okrem napínavých vesmírnych pretekov pre vás BEAR pripravil aj jednu celoročnú súťaž! BEAR sa veľmi poteší, ak malí vesmírni cestovatelia zo Slovenska prispejú do jeho obrovskej “vesmírnej galérie”. Stačí ak nám spolu s nazbieranými čiarovými kódmi pošlete nakreslený ľubovoľný obrázok na tému “BEAR vo vesmíre”.

Všetky vaše diela odložíme a zverejníme v priebehu novembra na našom Facebook-u, kde bude prebiehať hlasovanie o najlepší obrázok. Víťaz od nás získa BEAR-ov Mikulášsky balíček úplne zadarmo!

PS: Nezabudnite svoje diela malým autorom podpísať 🙂

Navigation